De dirigenten

Wakker 1_7

Alida Holwerda

Geboren in het Friese Bolsward maakte zij op 11-jarige leeftijd kennis met de plaatselijke fanfare waar zij bugel ging spelen. Na een aantal jaren kwam daar het Frysk Fanfare Orkest bij en werd de basis voor een conservatoriumstudie gelegd. Het werd het conservatorium te Alkmaar, destijds het enige conservatorium met een bugelopleiding. In december 1992 studeerde zij af op de bugel en een half jaar later in harmonie-fanfare directie, beide bij Jan Schut.
Als bugelist was zij jarenlang verbonden aan het Frysk Fanfare Orkest en het Noordhollands Fanfare Orkest. Ze gaf les en dirigeerde bij verschillende verenigingen in Noord-
Holland. Momenteel is ze ook muzikaal leider bij musicalvereniging Thalia uit den Oever en de Wester Harmonie te Amsterdam.
Daarnaast is ze Helende Reis therapeut/coach en aurareader in haar eigen praktijk en eigenaar van Wakker, centrum voor bewust zijn, in Alkmaar.

Gonda, dirigente van HELLO

8a5e5ee5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>