Muzieklessen

HELLO is het leerlingenproject van Harmonie Excelsior

HELLO staat voor Harmonie Excelsior LeerLingen Orkest. Maar het zou ook kunnen staan voor: Heel Erg Leuk Leerlingen Orkest. Het orkest is speciaal voor de leerlingen van Harmonie Excelsior. Samen muziek leren spelen met andere muzikanten is namelijk veel leuker dan alleen.

_DSC5290

Een indruk in video:

Wanneer geeft HELLO concerten?

HELLO treedt regelmatig gezamenlijk op met het grote orkest van Harmonie Excelsior. Maar HELLO heeft ook een aantal eigen optredens. Zoals samen spelen bij de afsluiting van de Hello klas, optreden tijdens de Kerstdienst in “Buitenzorg” en een optreden verzorgen bij de afsluiting voor de zomervakantie.

_DSC5230

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat moet ik doen als ik vragen heb?

Neem contact op met Harmonie Excelsior via telefoon of email.

Welk instrument is leuk?

Eigenlijk zijn alle instrumenten leuk! Het is maar net wat je zelf mooi vindt. Kom kijken en luisteren en ontdek welk instrument jij mooi vindt.

HELLO klas.

Bij voldoende deelname start er 2 keer per jaar een muzieklesprogramma van 10 lessen voor kinderen.Na deze introductielessen kunnen kinderen lid worden van de Harmonie en les krijgen op een instrument naar keuze.  Voor meer informatie over data en kosten, bel Alie Harink  0682071912 of mail naar info@harmonieexcelsior.com.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muzieklessen op de basisschool.

Er worden op basisscholen en op de BuitenSchoolseOpvang, kennismakingslessen gegeven. Harmonie Excelsior werkt ook mee aan het project Muziek in de klas op de diverse basisscholen.

DSCN1259