Lid worden

Voordelen van lid worden van Harmonie Excelsior

  1. Instrument lenen van de vereniging in plaats van zelf kopen;
  2. Al na ongeveer één jaar muziekles kun je meespelen in het leerlingenorkest Hello;
  3. Muzikaliteit en gezelligheid samenbrengen;

Ik heb vroeger een instrument gespeeld en ik wil het weer oppakken, kan dat?

Natuurlijk kan dat! Afhankelijk van het niveau kunt u (eventueel na het nemen van muzieklessen) mee gaan spelen in het jeugd- en/of grote orkest.

Ik zou graag eens komen kijken en luisteren, kan dat?

U kunt bij de repetitie op donderdag avond langs komen of een concert bezoeken. De repetities zijn, voor Hello van 19.00 tot 19.45 uur en voor het “grote” orkest van 20.00 uur tot 22.00 uur. Voor concerten kunt u kijken in de agenda.

Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Neem contact op met het bestuur van Harmonie Excelsior via telefoon of email. 06-20625204 of mail naar info@harmonieexcelsior.com.

Wanneer wordt er gerepeteerd?

Het grote orkest repeteert elke donderdag van 20:00 tot 22:00. Het leerlingenorkest repeteert elke donderdag van 19:00 tot 19:45. In de zomervakantie zijn er geen repetities. Beiden repeteren in de gymzaal van de IKC Waterrijk, aan de Schoolstraat in Noord-Scharwoude.

Wat voor concerten geeft Harmonie Excelsior?

Naast enkele grote “serieuze” concerten zoals het Donateursconcert en het traditionele Nieuwjaarsconcert treedt Harmonie Excelsior ook verschillende keren per jaar op. Zoals met Koningsdag, 4 mei of tijdens een gezellig buitenconcert. Kijk voor meer concerten in de agenda.